Energia solar


Elèctrica Brava elabora projectes i efectua instal·lacions d’energia solar en les seves dues aplicacions: tèrmica i fotovoltaica

Energia solar tèrmica:

L’energia solar tèrmica aprofita l’energia del sol gràcies a l’ús d’uns col·lectors o panells tèrmics amb els quals s’escalfa aigua per a ús domèstic, calefacció o climatització de piscines. És el sistema més ecològic i més rendible, amb un consum des d’un 30% fins a un 55% menor que qualsevol altre sistema que s’alimenti d’un altre tipus de combustible.

Elèctrica Brava instal·la col·lectors solars que recullen l’energia solar i la transformen en calor per a aplicacions tals com: Aigua Calenta Sanitària, Calefacció, Refrigeració i Climatització.

El compromís de la nostra empresa és oferir-los la major qualitat del mercat en els nostres productes, ja que la seva satisfacció és el nostre principal objectiu.

Per aconseguir-ho posem a la seva disposició les principals marques del mercat en energia solar tèrmica. Oferim la màxima garantia de qualitat tant en els nostres productes com en el nostre servei, per a això comptem amb un equip humà altament qualificat i amb gran experiència en sistemes energètics solars.

Energia solar fotovoltaica:

Generar energia a casa i ser autosuficient, cada vegada és més fàcil. Gràcies a aquesta tecnologia podem disposar d’electricitat en llocs allunyats de la xarxa de distribució elèctrica. D’aquesta manera, podem subministrar electricitat a cases de camp, refugis de muntanya, bombaments d’aigua, instal·lacions ramaderes, sistemes d’il·luminació o abalisament, sistemes de comunicacions, etc.

Els sistemes aïllats es componen principalment de captació d’energia solar mitjançant panells solars fotovoltaics i emmagatzematge de l’energia elèctrica generada pels panells en bateries.

Sol·liciti pressupost sense compromís omplint el següent formulari. Respondrem en la major brevetat possible.

  Nom

  Correu electrònic

  Assumpte

  Missatge

  He llegit i accepto els termes i condicions de protecció de dades i política de privacitat.

  Elèctrica Brava informa que les dades de caràcter personal que en proporcioni omplint aquest formulari seran tractats per la nostra empresa com a responsable última d'aquesta web | La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que li sol·licitem és enviar-li les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius | En marcar la casella d'acceptació, està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades siguin tractades conforme a les finalitats d'aquest formulari descrites en la política de privacitat | Com a usuari i interessat l'informem que les dades que ens facilita seran guardades als servidors d’Estudi 33 (proveïdor d'email màrqueting), garantint l'empresa uns nivells de seguretat adequats (veure política de privacitat d’Estudi 33) | Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a info@electricabrava.com. Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat.

  (Atenció: Ha d'omplir tots els camps)