Aire condicionat


A Elèctrica Brava ens dediquem a la instal·lació i manteniment de sistemes de refrigeració i climatització comercial, industrial i particular. El nostre equip està preparat per oferir-li una resposta àgil i professional als seus problemes.

Serveis de muntatge, reparació i conservació d’instal·lacions d’aire condicionat i climatització. També venem tota classe de maquinàries, recanvis i accessoris relacionats amb aquest tipus d’instal·lacions.

 • Instal·lació, reparació i manteniment d’aire condicionat en obres i projectes.
 • Estudi, tramitació i legalització d’instal·lacions en general.
 • Manteniment d’aire condicionat en edificis, cases, llars, empreses, comerços, habitatges d’obra nova i tot tipus d’immobles.

Sempre cuidant la qualitat, seguretat, salut i el medi ambient.

Sol·liciti pressupost sense compromís omplint el següent formulari. Respondrem en la major brevetat possible

  Nom

  Correu electrònic

  Assumpte

  Missatge

  He llegit i accepto els termes i condicions de protecció de dades i política de privacitat.

  Elèctrica Brava informa que les dades de caràcter personal que en proporcioni omplint aquest formulari seran tractats per la nostra empresa com a responsable última d'aquesta web | La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que li sol·licitem és enviar-li les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius | En marcar la casella d'acceptació, està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades siguin tractades conforme a les finalitats d'aquest formulari descrites en la política de privacitat | Com a usuari i interessat l'informem que les dades que ens facilita seran guardades als servidors d’Estudi 33 (proveïdor d'email màrqueting), garantint l'empresa uns nivells de seguretat adequats (veure política de privacitat d’Estudi 33) | Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a info@electricabrava.com. Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat.

  (Atenció: Ha d'omplir tots els camps)